Domov Kontakt Facebook Info

Odslej na nkrudarvelenje.com

Obvestila

Zavihali bomo rokave!

Velenje, 21. junij - Zavedamo se, da je v klubu trenutno zahtevna situacija, zato bomo zavihali rokave in poizkušali narediti vse, da bo NK Rudar stabilen in konkurenčen prvoligaš.

V kratkem se bo NK Rudar predstavil tudi v novi spletni podobi, kjer vas bomo obveščali o novostih in postali še bolj ažurni na medijskem področju.

Ena izmed pozitivnih vesti je brez dvoma sodelovanje s Klemnom Bolho in Leonom Črnčičem, ki bosta tudi v bodoče igrala vidni vlogi v NK Rudar Velenje.

Jutri, v ponedeljek, 22.6., se bosta ekipi znova priključila tudi Ivan Knezović in Mario Babić.

Novi športni direktor Spasoje Bulajič se želi na tem mestu zahvaliti g. Radovanoviču in g. Jalušiču za vsa opravljena in postorjena dela v klubu. SREČNO RUDAR!

 

Novi predsednik kluba je postal Mitja Kamenik

V petek, 19.6. se je v klubskih prostorih NK Rudar Velenja odvijala volilna skupščina. Po preteku mandata dosedanjega Dejana Radovanoviča je v vlogo novega predsednika stopil Mitja Kamenik!

Mitja Kamenik (novi predsednik NK Rudar Velenja): “V tem trenutku ne bomo nakupovali, osredotočili se bomo na naše mladince in na tiste igralce, ki jim je potekla pogodba. Danes je ekipa opravila prvi trening, v ponedeljek pa se bodo zbrali vsi igralci. V roku 14 dneh bomo podpisali pogodbe s tistimi, ki se bodo dokazali in tistimi, ki bojo homogeni ekipi dali svoj prispevek.

Ne glede na dejstvo, da imajo nekateri igralci ponudbe od drugih klubov, upam, da bodo podpisali z nami, saj verjamem, da se bo tudi za nas našla neka svetla luč na koncu predora in da bomo Rudar spravili na prave tire. Upravni odbor bazira na mladih, od 33 do 43 let ,ljudje, ki so ambiciozni, ki imajo svoje cilje in so tudi vplivni na svojih položajih. Z vsakim posebej sem imel pogovore, tako, da verjamem, da bomo našli pravo pot in rešili Rudar.

Z Jernej Javornikom smo v pogovorih in mislim, da se bomo dogovorili za nadaljne sodelovanje, saj sem kot oseba pripaden šaleški dolini in želim si čim več domačih igralcev in strokovnega kadra.

Veselim se izziva, da NK Rudar postane stabilen prvoligaš!”

Srečno in uspešno na poti do uspehov!

 

Članska ekipa znova na delu

Počitnic je konec in članska ekipa bo znova zavihala rokave. Priprave na novo sezono bomo pričeli danes (petek 19.6.), ko bo ekipa opravila prvi trening v sklopu priprav na sezono 2015/16, igralci se bodo zbrali ob 16.30 uri.

V večernih urah je predvidena volilna skupščina NK Rudar Velenja. SREČNO!

 

Piknik nogometne šole prestavljen!

Zaradi slabega vremena piknik nogometne šole, ki je bil načrtovan v petek, 19.6., zaradi slabega vremena odpade! Piknik je prestavljen na ponedeljek, 22.6. ob 16.00 uri!

 

Aljaž Krefl pristavil pomemben delež k zmagam mlade reprezentance Slovenije

Aljaž Krefl po zadnji domači prvenstveni tekmi z NK Celjem še ni zaključil sezone. Čakala ga je še reprezentančna pot v Ukrajino in kvalifikacijska tekma z Andoro.

V Ukrajini se je reprezentanca Slovenije do 21 let pomerila na turnirju Lobanovski. Sodelovali sta še Grčija in Ukrajina. Naši fantje so dvakrat slavili in zanesljivo osvojili turnir, velik delež zmagoslavju pa je pristavil tudi naš nogometaš, saj je odigral celotno tekmo proti Grčiji (zmaga 3-0), v finalu pa je Krefl z bele točke zadel za zmago proti Ukrajini (po rednem delu 1-1).

Sledilo je še sklepno dejanje, kvalifikacijska tekma proti Andori. Mladi bočni branilec je na igrišču oddelal vseh 90 minut in tako pristavil pomemben delež k zmagi nad Andoro. Mlada reprezentanca je tekmo dobila z rezultatom 4-0.

 

Za konec poraz proti Celju

NK Rudar Velenje - NK Celje 1:3 (0:2)

Stadion Ob jezeru, gledalcev 500; Strelec:Jahić (72.)

Postava: Čretnik, Klinar, Bolha, Džinić (od 46. Stjepanović), Krefl (od 67. Jahić), Trifković, Tolimir, Radujko, Kocić, Saramati, Firer.

Domači smo tekmo začeli podjetneje, a brez prave priložnosti. V 11. minuti je poizkusil celjski Japonec Yuto Kubo, Matic Čretnik pa je žogo odbil v kot. Prvič smo streljali v 19. minuti, Enis Saramati pa je žogo poslal mimo desne vratnice.

V 27. minuti je Sunny Ogbemudia Omoregie poskrbel za veselje v celjski ekipi, saj je žoga po njegovem strelu nekoliko spremenila pot in končala za hrbtom Čretnika. Le nekaj trenutkov kasneje Gregor Bajde malo premalo natančen, na drugi strani pa Damjan Trifković prav tako ni meril dovolj dobro.

V 33. minuti je proti celjskemu golu letela "bomba" Denisa Klinarja, toda Amel Mujčinović se ni pustil premagati. V 36. minuti je Nigerijec v dresu Celja udaril drugič. Tokrat je izkoristil dobro podajo v kazenski prostor, skočil in zadel z glavo.

Zadnjo lepo priložnost v prvem polčasu je imel Trifković v 33. minuti, celjski čuvaj mreže pa je bil na pravem mestu.

Tudi igra v drugem polčasu je bila dinamična. Prvi nevarni strel je imel v 58. minuti Gregor Bajde. V 72. minuti je za knape zadel Senad Jahić, ki je v igro vstopil pet minut prej, žogo pa je za hrbet Mujčinovića poslal s 17 metrov. To nas je prebudilo, saj je dve minuti zatem nevarno meril Trifković, bil pa nekoliko premalo natančen.

Ko je že vse kazalo, da se bo tekma končala z 1:2, je v 92. minuti Omoregie prišel do "hat-tricka".

 

PRIJAVA NA NOVICE

SPONZORJI
 • Premogovnik Velenje

  Vodilna slovenska družba
  s področja premogovništva.
  Spletna stran >>
 • Holding Slovenske
  elektrarne

  Vodilna slovenska organizacija 
  s področja elektroenergetike 
  Spletna stran >>
 • HTZ Velenje

  Največje hčerinsko podjetje v
  poslovnem sistemu PV.
  Spletna stran >>
 • PV Invest Velenje

  Dejavnost družbe sta dva
  temeljna programska sklopa ..
  Spletna stran >>
 • Športna trgovina
  Knap

  Uradna klubska trgovina 

  Spletna stran >>

 • RGP

  Družba se ukvarja z gradbenimi in rudarskimi programi...
  Spletna stran >>

Ostali sponzorji