Domov Kontakt Facebook Info

NASLEDNJA TEKMA : NK Celje : NK Rudar Velenje, ob 18.00 uri. Prenos TV Arena

ZADNJA TEKMA, 13.9.

NK Rudar Velenje : FC Koper

2 : 3

Vrhunci tekme

LESTVICA


Ekipa Odigrano Točke
1 Domžale 8 24
2 Olimpija 7 17
3 Maribor 7 15
4 Zavrč 8 15
5 Celje 8 14
6 Luka Koper 8 12
7 Rudar 8 9
8 Gorica 8 5
9 Krka 8 3
10 NK Radomlje 8 0

ZADNJE TEKME

13-09-2014 18:00
Rudar 2 : 3 Luka Koper
Olimpija 2 : 0 Zavrč
Maribor 2 : 0 Krka
Gorica 1 : 1 Celje
NK Radomlje 0 : 2 Domžale

Obvestila

Odlično sezono kronali še naši reprezentantje

Po odlični sezoni in po osvojenem končnem tretjem mestu, je bila ekipa zasluženo nagrajena tudi s štirimi reprezentanti. Rajko Rotman in Ivan Firer sta bila vpoklicana za tekmi z Urugvajem in Argentino v reprezentanco A, Denis Klinar in Aljaž Krefl pa v reprezentanco Slovenije do 21let.

Za Rajkom Rotmanom sta odlična nastopa v reprezentančnem dresu, igranje proti tako uglednima tekmecema (Urugvaj in Argentina), in to v svojih prvih reprezentančnih nastopih, ga ni prestrašilo. Še več, z živahnostjo in vseprisotnostjo je bil med tistimi, ki so najbolj opozorili nase. Rotman je odigral oba obračuna od začetka do konca.

"Štejem si v veliko čast, da me je selektor tako pohvalil. Vemo, kaj vse je že naredil za nogomet v Sloveniji. Zahvaljujem se mu za povabilo," je bil kratek Rotman, ki so ga Argentinci bolj navdušili kot Urugvajci. Imajo torej Argentinci realne možnosti za odmeven rezultat na svetovnem prvenstvu v Braziliji? "Mislim, da imajo. Proti Urugvaju smo lahko igrali, zaslužili bi si neodločen izid, proti Argentini pa nismo bili niti blizu," meni Rotman.

Svoj debi v reprezentančnem dresu pa je poleg Rotmana doživel še Ivan Firer, ki sicer proti Urugvaju ni nastopil, je pa zato stopil na igrišče na sanjski način, proti reprezentanci Argentine.

Tudi brez mladih reprezentantov nismo ostali, Denis Klinar in Aljaž Krefl sta oblekla dres Slovenije do 21 let na kvalifikacijski tekmi z Andoro. Klinar je začel iz prve enajsterici, odigral celo tekme in ob tem prispeval podajo za zadetek.

 

Javornik in Bulajić podaljšala

Trener Jernej Javornik in pomočnik trenerja Spasoje Bulajič sta podaljšala pogodbi in bosta na trenerskem stolčku kluba ostala še najmanj eno leto. Želimo vama obilo uspehov tudi v novi sezoni!

 

Slovenija U21: Klinar podal za zadetek

Denis Klinar je na kvalifikacijskem obračunu z Andoro odigral vseh 90 minut in podal za zadetek. Reprezentanca Slovenije do 21 let je tekmo dobila z rezultatom 0-5. Aljaž Krefl ni igral.

 

Knezović v našem dresu do leta 2016

Ivan Knezovič je z NK Rudar Velenjem podaljšal pogodbo do leta 2016. Vodstvo kluba je zadovoljno, saj nam je kljub finančnim težavam v svoji sredi uspelo zadržati steber obrambe. Knezović bo pomembno vlogo predstavljal tudi na evropskih obračunih, ki nas čakajo v začetku julija.

 

Druženje z najmlajšimi

Na treningu članskega moštva so nas obiskali otroci iz vrtca Velenje, kjer smo jim od bližje predstavili slačilnico in jih nato popeljali še na stadion, kjer so otroci veselo brcali z našimi nogometaši. Po koncu jim je naš kapetan Rusmin Dedić pripravil športno malico.

Kako so videli obisk v našem nogometnem klubu v vrtcu: »V naši skupini imamo atija, ki je po poklicu nogometaš. Povabil nas je na druženje ter telovadbo kar k njim, na stadion. Veselo smo odkorakali do NK Rudar. Nogometaši so nas že čakali, kjer je vsak dobil svojo nogometno žogo. Odhiteli smo na stadion, kjer smo si z nogometaši podajali žogo, brcali na gol ter preprosto uživali v drugačnem dnevu. Na koncu nam je g. Dedič pripravil še športno malico. Bilo nam je zelo lepo.«

 

Ivan Firer za reprezentanco Slovenije!

Po vpoklicu Rajka Rotmana je povabilo Katanca v reprezentanco doživel še Ivan Firer! Iskrene čestitke!

 

PRIJAVA NA NOVICE

TEST

SPONZORJI
 • Premogovnik Velenje

  Vodilna slovenska družba
  s področja premogovništva.
  Spletna stran >>
 • Holding Slovenske
  elektrarne

  Vodilna slovenska organizacija 
  s področja elektroenergetike 
  Spletna stran >>
 • HTZ Velenje

  Največje hčerinsko podjetje v
  poslovnem sistemu PV.
  Spletna stran >>
 • PV Invest Velenje

  Dejavnost družbe sta dva
  temeljna programska sklopa ..
  Spletna stran >>
 • Športna trgovina
  Knap

  Uradna klubska trgovina 

  Spletna stran >>

 • RGP

  Družba se ukvarja z gradbenimi in rudarskimi programi...
  Spletna stran >>

Ostali sponzorji