Domov Kontakt Facebook Info

NASLEDNJA TEKMA: NK Rudar Velenje : FC Luka Koper, ob 18.00 uri

13-09-2014 18:00
 
Rudar : Luka Koper

ZADNJA TEKMA, 23.8.

NK Rudar Velenje : NK Krka

3 : 1

Vrhunci tekme

LESTVICA


Ekipa Odigrano Točke
1 Domžale 6 18
2 Zavrč 7 15
3 Olimpija 6 14
4 Maribor 6 12
5 Celje 6 10
6 Luka Koper 6 9
7 Rudar 7 9
8 Gorica 7 4
9 Krka 7 3
10 NK Radomlje 6 0

ZADNJE TEKME

30-08-2014 20:00
Krka 1 : 3 Luka Koper
Domžale 2 : 0 Maribor
Celje 0 : 0 Olimpija
Gorica 1 : 2 Rudar
Zavrč 2 : 1 NK Radomlje

Obvestila

Slovenija U21: Klinar podal za zadetek

Denis Klinar je na kvalifikacijskem obračunu z Andoro odigral vseh 90 minut in podal za zadetek. Reprezentanca Slovenije do 21 let je tekmo dobila z rezultatom 0-5. Aljaž Krefl ni igral.

 

Knezović v našem dresu do leta 2016

Ivan Knezovič je z NK Rudar Velenjem podaljšal pogodbo do leta 2016. Vodstvo kluba je zadovoljno, saj nam je kljub finančnim težavam v svoji sredi uspelo zadržati steber obrambe. Knezović bo pomembno vlogo predstavljal tudi na evropskih obračunih, ki nas čakajo v začetku julija.

 

Druženje z najmlajšimi

Na treningu članskega moštva so nas obiskali otroci iz vrtca Velenje, kjer smo jim od bližje predstavili slačilnico in jih nato popeljali še na stadion, kjer so otroci veselo brcali z našimi nogometaši. Po koncu jim je naš kapetan Rusmin Dedić pripravil športno malico.

Kako so videli obisk v našem nogometnem klubu v vrtcu: »V naši skupini imamo atija, ki je po poklicu nogometaš. Povabil nas je na druženje ter telovadbo kar k njim, na stadion. Veselo smo odkorakali do NK Rudar. Nogometaši so nas že čakali, kjer je vsak dobil svojo nogometno žogo. Odhiteli smo na stadion, kjer smo si z nogometaši podajali žogo, brcali na gol ter preprosto uživali v drugačnem dnevu. Na koncu nam je g. Dedič pripravil še športno malico. Bilo nam je zelo lepo.«

 

Ivan Firer za reprezentanco Slovenije!

Po vpoklicu Rajka Rotmana je povabilo Katanca v reprezentanco doživel še Ivan Firer! Iskrene čestitke!

 

V Kopru za drugo mesto

Na zadnjem obračunu v letošnji sezoni odhajamo na obalo, kjer se bomo pomerili z Koprom. Morebitna zmaga nad kanarčki pa nam prinaša tudi končno drugo mesto na prvenstveni lestvici. S primorci smo se v letošnji sezoni pomerili trikrat, enkrat smo slavili mi, medtem ko so bili Koprčani uspešni dvakrat. Pričetek tekme ob 17.00. Za vse, ki ne boste odšli v Koper, si lahko obračun ogledate na Planet TV-ju.

Rajko Rotman: »Motiva ne bo zmanjkalo, mi smo se na tekmi s Krko borili zato, da v Koper ne bomo šli na izlet! Čaka nas zadnja tekma v sezoni. Iz sebe bomo iztisnili zadnje atome moči in videli bomo, kam nas bo to prineslo.«

 

Rajko Rotman za A reprezentanco Slovenije

Selektor slovenske reprezentance SrečkoKatanec je med potnike za obračun v Južni Ameriki, kjer se bo Slovenija pomerila z Urugvajem in Argentino uvrstil tudi našega nogometaša Rajka Rotmana. Slovenija bo prvi obračun 4.6. v Montevideu z Urugvajem, 7.6. pa v Buenos Airesu z reprezentanco Argentine.

Srečko Katanec o vpoklicu Rotmana: "To je nagrada tudi za Rudar, ki je neka osvežitev v slovenskem prvenstvu, je simpatična ekipa. V Rotmanu vidim neko kakovost, je pa zelo težko oceniti slovensko ligo in raven, na kateri igramo mi. Ampak fant ima priložnost, da se pokaže, določeno kakovost pa gotovo ima."

 

PRIJAVA NA NOVICE

TEST

SPONZORJI
 • Premogovnik Velenje

  Vodilna slovenska družba
  s področja premogovništva.
  Spletna stran >>
 • Holding Slovenske
  elektrarne

  Vodilna slovenska organizacija 
  s področja elektroenergetike 
  Spletna stran >>
 • HTZ Velenje

  Največje hčerinsko podjetje v
  poslovnem sistemu PV.
  Spletna stran >>
 • PV Invest Velenje

  Dejavnost družbe sta dva
  temeljna programska sklopa ..
  Spletna stran >>
 • Športna trgovina
  Knap

  Uradna klubska trgovina 

  Spletna stran >>

 • RGP

  Družba se ukvarja z gradbenimi in rudarskimi programi...
  Spletna stran >>

Ostali sponzorji