Domov Kontakt Facebook Info

Odslej na nkrudarvelenje.com

Obvestila

Nov način plačevanja vadnine

NK Rudar Velenje obvešča vse plačnike mesečne vadnine, da se bo od februarja 2015 vadnina plačevala preko položnic na TRR kluba. Položnico bodo prejeli vsak mesec od trenerja svoje ekipe.

 

Tekma s SAK-om prestavljena

Tekma s SAK-om, ki bi jo morali odigrati v sredo, 11.2. bo zaradi vremenskih razmer prestavljena na kasnejši termin. Naslednji obračun nas čaka v soboto, 14.2., ko se bomo na igrišču Parkur pomerili z NK Krško. Srečno Rudar!

 

Na spisku poškodovanih kar 9 igralcev

Trenutno trenerja Javornika pesti dolg spisek poškodovanih. Trenutno je med poškodovanimi kar 9 igralcev. To so Ivan Knezović, Elvedin Džinič, Leon Črnčič, Rusim Dedič, Dragan Jelič, Nejc Plesec, Enis Saramati, Matej Radan in Damjan Trifkovič.

 

Poraz proti WAC-u

V soboto, 7.2. smo se v Avstriji pomerili z drugo uvrščeno ekipo Tipp3 Bundeslige WAC-om (prva avstrijska liga). Domačini, za katere je bil obračun z nami generalka pred prvenstvom so tekmo dobili z rezultatom 4-1. Edini zadetek je v 40.minuti dosegel Ivan Firer. Zaradi poškodb so manjkali Knezović, Trifkovič, Džinič, Črnčič, Jelič, Dedič, Plesec, Saramati in Radan.

WAC - NK Rudar Velenje 4:1 (2:1)

Strelec: Ivan Firer 40.

Postava: Rozman, Krefl, Bolha, Kašnik, Klinar, Stjepanović, Tolimir, Radujko, Kocič, Firer, Babić  (Igrali še: Čretnik, Jahič, Gavranovič in Lešnik

 

V Domžalah boljši od Doba

V sredo, 4.2. smo se v Domžalah pomerili z drugoligašem iz Doba in tekmo dobili z rezultatom z 2-0. Obračun so zaradi težav s poškodbami izpustili Leon Črnčič, Aljaž Krefl, Dragan Jelič, Ivan Knezovič, David Kašnik in Elvedin Džinič.  Oba zadetka je dosegel Ivan Firer.

NK Roltek Dob – NK Rudar Velenje 0:2 (0:2)

Strelec: Ivan Firer, 31. (11-metrovka), 35.

Postava: Rozman (od 46.minute Čretnik), Klinar, Lešnik, Bolha, Bukšek, Radujko (od 58.minute Kurež), Tolimir (od 73. minute Gavranovič), Stjepanović, Babić, Firer (od 58.minute Đokič), Kocič (od 73.minute Omerovič)

 

Čretnik zapolnil vrzel na mestu drugega vratarja

Matic Čretnik, nekdanji član Krke, pred časom še Simer Šampiona je podpisal 1,5 letno pogodbo z nami. Čretnik v Velenje prihaja kot drugi vratar, saj ima Matej Radan še vedno težave s poškodbo in bo še nekaj časa odsoten iz igrišč. Matic se je na preizkušnji pri našem klubu mudil že pred leti, a se zaradi obveznosti na študiju nismo dogovorili za sodelovanje. Triindvajsetletni vratar tako v Šaleški dolini ostaja do junija 2016. SREČNO MATIC!

 

PRIJAVA NA NOVICE

SPONZORJI
 • Premogovnik Velenje

  Vodilna slovenska družba
  s področja premogovništva.
  Spletna stran >>
 • Holding Slovenske
  elektrarne

  Vodilna slovenska organizacija 
  s področja elektroenergetike 
  Spletna stran >>
 • HTZ Velenje

  Največje hčerinsko podjetje v
  poslovnem sistemu PV.
  Spletna stran >>
 • PV Invest Velenje

  Dejavnost družbe sta dva
  temeljna programska sklopa ..
  Spletna stran >>
 • Športna trgovina
  Knap

  Uradna klubska trgovina 

  Spletna stran >>

 • RGP

  Družba se ukvarja z gradbenimi in rudarskimi programi...
  Spletna stran >>

Ostali sponzorji