Domov Kontakt Facebook Info

NASLEDNJA TEKMA : NK RUDAR VELENJE - NK Radomlje, sobota, 4.10. ob 18.00 uri.

ZADNJA TEKMA, 28.9.

NK Zavrč : NK Rudar Velenje

1 : 0

Vrhunci tekme

LESTVICA


Ekipa Odigrano Točke
1 Domžale 11 28
2 Maribor 10 22
3 Olimpija 10 21
4 Zavrč 11 20
5 Celje 11 19
6 Luka Koper 11 12
7 Rudar 11 10
8 Gorica 11 9
9 Krka 11 7
10 NK Radomlje 11 5

ZADNJE TEKME

28-09-2014 16:00
Celje 2 : 0 Domžale
Olimpija 4 : 0 Luka Koper
Zavrč 1 : 0 Rudar
Gorica 2 : 1 Krka
NK Radomlje 0 : 0 Maribor

Obvestila

Sezonske vstopnice za sezono 2014/15

Sezonske vstopnice so na voljo za prodajo! Možno jih bo dobiti v klubskih prostorih ali športni trgovini Knap.

Cenik vstopnic:

SEZONSKE VSTOPNICE:

Moški in ženske: 60€

Upokojenci PV (predložitev dokazila): 20€

Otroci do 14.leta imajo prost vstop.

POSAMIČNE VSTOPNICE:

Moški in ženske: 5€

Upokojenci PV (predložitev dokazila): 2€

Otroci do 14.leta imajo prost vstop.

 

Nesrečno končali z nastopanjem v evropski ligi

K.F. Laci : NK Rudar Velenje 1:1 (0:0) agg. 1:1

Strelec: Mate Eterović 90+

V Albaniji smo nekoliko nesrečno po še drugem remiju in izvajanju 11-metrovk končali z nastopanjem v kvalifikacijah za nastop evropski ligi.

Prvi polčas je minil v znamenju trde igre domačih, posledično je že v 32. Minuti moral igrišče zapustiti reprezentant Ivan Firer, katerega je zamenjal Milan Kocić. Najlepšo priložnost v prvem polčasu si je priigral Leon Črnčič, ki je z obrata meril čez gol vratarja K.F. Lacija.

V drugem polčasu so do prvega zadetka prišli igralci K.F. Lacija, zadel je Segun Adeniya. Kljub temu, da smo se trudili doseči, pa nam je vedno nekaj zmanjkalo. Trener Javornik je deset minut pred koncem v igro poslal popolno ofenzivo, namesto branilca je Rusmina Dedića, je v igro prišel mladi napadalec Nejc Plesec. Poteza se je obrestovala, v izdihljajih sodnikovega podaljška je po podaji Uroša Rošerja do zaključnega strela prišel Mate Eterović in izenačil rezultat na 1-1.

Sledili so podaljški, ki niso prinesli zadetkov in posledično so o napredovanju odločali streli iz 11-metrov. Eterović je zgrešil uvodni strel, prav tako pa za njemu še Knezović in Rošer. Kljub temu, da sta Klinar in Kocić zadela, ter Rozmanu dvakrat obranil (1x vratnica), pa to ni zadoščalo za napredovanje v drugi krog.

 

Izjave pred tekmo z K.F. Lacijem

Jernej Javornik: "Mi se moramo predvsem posvetiti sebi. Čaka nas težka tekma na vročem terenu v Lačiju. Ampak če bomo igrali bolje kot v drugem polčasu prve tekme, lahko presenetimo Albance."

Matjaž Rozman: "Naredili smo analize in iskali razlog, a ga nismo našli. Očitno je res vse v glavah. Še sreča, da je bila to le prva tekma in lahko popravimo napako v četrtek,"

Denis Klinar: "Še zdaj ne vem, zakaj smo tako padli. Utrujeni nismo bili, to lahko potrdim. Vse je pač v glavah, je bil pa padec nerazumen. Ker smo se prepričali, da smo boljši tekmec, gremo v Albanijo z namenom, da to tudi dokažemo,"

Po poškodbi se v igralski kader vrača Rusmin Dedić, po evropski kazni pa Dalibor Radujko. Nastop Nemanja Stjepanovića je še pod vprašajem. Povratni obračun z K.F. Lacijem v Albaniji bo na sporedu ob 17.00 uri.

 

Zahvala Golobu in Goršeku

Zahvaljujemo se trenerjema Andreju Goršeku (U19) in Danilu Golobu (U15) za požrtvovalno in vztrajno delo v klubu. Na novi športni poti vama želimo veliko uspehov!

 

Vodstvo in nogometaši v podporo rudarjem

Vodstvo in nogometaši NK Rudar Velenja podpiramo rudarje velenjskega premogovnika v stavki, zato smo jim danes na stavko odnesli vodo, ki jim bo v teh vročih dneh prišla še kako prav. SREČNO!

 

Javornik: " Svojim fantom zaupam.. "

Odzivi po domačem evropskem obračunu z K.F. Lacijem (Alb).

Jernej Javornik (trener): “Laçi je dobro moštvo, v albanskem prvenstvu so dosegli tretje mesto, so ekipa, ki je navajena zmagovati in stežka dovoljuje zadetke. Na mestu centralnega branilca je debitiral še mladinec Alen Bukšek, tudi Klemen Bolha je lani igral še za Šmartno. A ne iščem alibijev, v trenutno situaciji je potrebno mladim ponuditi priložnost, se pa odsotnost nekaterih prvotimcev zagotovo pozna. Svojim fantom zaupam, z njimi sem v dobrem in slabem. Vse zahteva svoj čas, poiskati moramo rdečo nit in se približati tistemu, kar smo že kazali v prejšnji sezoni, a je potrebno za kaj takega še veliko postoriti. Kot sem že povedal, tekmo bomo pozabili, gremo naprej, jutri je nov dan.”

Stavci Nica (trener K.F. Laci): "Zelo smo zadovoljni z rezultatom, a daleč od tega, da bi bilo že kaj gotovega. Čaka nas še tekma pri nas, kjer nam bo lažje, saj bomo lahko računali na pomoč gledalcev. Verjamem, da bodo naš 12. igralec. Hkrati bomo lahko računali še na dva igralca, ki v Celju nista igrala. To bo naša prednost."

Povratna tekma bo na sporedu drug četrtek.

 

PRIJAVA NA NOVICE

TEST

SPONZORJI
 • Premogovnik Velenje

  Vodilna slovenska družba
  s področja premogovništva.
  Spletna stran >>
 • Holding Slovenske
  elektrarne

  Vodilna slovenska organizacija 
  s področja elektroenergetike 
  Spletna stran >>
 • HTZ Velenje

  Največje hčerinsko podjetje v
  poslovnem sistemu PV.
  Spletna stran >>
 • PV Invest Velenje

  Dejavnost družbe sta dva
  temeljna programska sklopa ..
  Spletna stran >>
 • Športna trgovina
  Knap

  Uradna klubska trgovina 

  Spletna stran >>

 • RGP

  Družba se ukvarja z gradbenimi in rudarskimi programi...
  Spletna stran >>

Ostali sponzorji