Domov Kontakt Facebook Info

Odslej na nkrudarvelenje.com

Obvestila

Z igralcem manj do točke proti Domžalam

V 22.krogu Prve lige Telekom Slovenije smo se pred domačimi navijači pomerili z NK Domžalami. Tekma na kateri je sodnik Damir Skomina razdelil kar 9 kartonov, med njimi tudi rdeč namenjen našemu igralcu Stjepanoviću, se je končala brez zadetkov.

NK Rudar Velenje – NK Domžale 0:0

Stadion Ob jezeru, gledalcev 500,

Postava: Rozman, Krefl (od 80. Tolimir), Knezović, Džinić, Klinar, Stjepanović, Radujko, Bolha, Kocić (od 86. Jelić), Babić (od 71. Kašnik), Firer.
Rdeči karton: Stjepanović (45.).

Jernej Javornik: »Domžale so bili v prvem polčasu boljše od nas, sicer niso imele neke izrazite priložnosti, ampak so bili v polju boljši. Nato se je zgodila neumnost mojega igralca za drugi rumeni karton in tako smo celoten drugi polčas igro podredili obrambnim nalogam in na koncu zdržali.«

 

 

 

Javornik: "Če bodo hoteli zmagati..."

V soboto, 28.2. ob 15.00 uri se bomo na domačem igrišču pomerili s trenutno vodilnimi Domžalami. Zdravniška služba je pred tekmo opravila odlično delo in krepko zmanjšala spisek poškodovanih igralcev, zaradi težav s poškodbo ne bosta nastopila Damjan Trifkovič in Leon Črnčič (oba težave s koleni). Kljub manjšemu kadru pa je naš trener Jernej Javornik pred tekmo optimističen.

Jernej Javornik: "Nobenega dvoma ni o tem, da so odlična ekipa, njihovo kakovost najbolj nazorno razkriva pogled na lestvico. Gostje so favoriti, ampak tudi mi imamo svojo računico. Če bodo hoteli zmagati, se bodo morali krepko potruditi, tudi nas zanima ves izkupiček!"

NK Rudar Velenje - NK Domžale () Sobota, 28.2. ob 15.00 uri - stadion ob jezeru, Velenje.

 

Odigrana zadnja tekma pred nadaljevanjem prvenstva

Pred pričetkom drugega dela prvenstva smo odigrali še zadnjo prijateljsko tekmo. V Ljudskem vrtu smo se pomerili z NK Mariborom, tekmo je slovenski prvak dobil z rezultatom 3-0, kljub temu, da je manjkalo, kar 5 naših igralcev iz začetne enajsterice, nastopili smo tudi skorajda brez napadalcev, bi lahko rezultat bil tudi nižji. Zadetke so dosegli Ibraimi, Volaš in Džinič (ag.).

NK Maribor - NK Rudar Velenje 3:0 (0:0)

Postava: Rozman, Klinar, Džinič, Kašnik, Krefl, Stjepanović, Tolimir, Bolha, Radujko, Babić in Kocič

Igrali še: Jahič, Plesec in Omerovič

Manjkali so: Knezović, Jelič, Trifkovič, Črnčič, Firer in Saramati

 

Tekme s SAK-om ne bo

Jutri, v sredo 18.2. bi se morali pomeriti z avstrijskim nižjeligašem SAK-om. Tekma bo zaradi neujemanja zahtev odpadla oz. je ne bo mogoče organizirati. V soboto nas čaka generalka pred pričetkom prvenstva, ko se bomo na nevtralnem igrišču udarili z NK Mariborom (ura tekme še ni znana).

22.krog PLTS: NK Rudar - NK Domžale | 28.2. ob 15.00 @Stadion ob jezeru, Velenje ‪

 

Remi na Parkurju

V soboto, 14.2. smo se na igrišču Parkur pomerili z drugoligaško ekipo NK Krško. Tekma se je končala z rezultatom 1-1. Prvi polčas se je končal z rezultatom 0-0. V drugi polčas so nekoliko bolje krenili gostje in v 52. minuti tudi povedli. V 57.minuti je Ivan Firer po izjemnem preigravanju prišel do strela in zadel za končni izid tekme. Manjkala sta Damjan Trifkovič in Nikola Tolimir.

NK Rudar Velenje – NK Krško 1:1 (0:0)

Strelec: Ivan Firer 57.

Postava: Rozman, Klinar, Knezović, Džinič, Krefl, Radujko, Bolha,  Črnčič, Babić, Kocič, Firer

Igrali še: Čretnik, Dedič, Kašnik, Jahič, Stjepanović, Plesec in Jelič

Do pričetka prvenstva nas čakata še dva obračuna. V sredo 18.2. se bomo pomerili s SAK-om, v soboto 21.2. pa z NK Mariborom. Kraj srečanj bo znan naknadno (odvisno od vremenskih razmer).

 

Do začetka prvenstva še trikrat

Do pričetka prvenstva bomo odigrali še 3 prijateljske tekme. Prva bo na sporedu v soboto 14.2., ko se bomo na našem igrišču Parkur pomerili z NK Krško. V sredo 18.2. se bomo odpravili v sosednjo Avstrijo, kjer nas čaka tekma z SAK-om. Generalko pred prvenstvom bomo opravili v soboto 21.2. s obračunom z NK Mariborom. Prizorišče zaenkrat ostaja neznano.

14.2. NK Rudar - NK Krško (igrišče Parkur - Velenje)

18.2. SAK - NK Rudar (Avstrija)

21.2. NK Rudar - NK Maribor (prizorišče tekme še ni znano)

 

PRIJAVA NA NOVICE

SPONZORJI
 • Premogovnik Velenje

  Vodilna slovenska družba
  s področja premogovništva.
  Spletna stran >>
 • Holding Slovenske
  elektrarne

  Vodilna slovenska organizacija 
  s področja elektroenergetike 
  Spletna stran >>
 • HTZ Velenje

  Največje hčerinsko podjetje v
  poslovnem sistemu PV.
  Spletna stran >>
 • PV Invest Velenje

  Dejavnost družbe sta dva
  temeljna programska sklopa ..
  Spletna stran >>
 • Športna trgovina
  Knap

  Uradna klubska trgovina 

  Spletna stran >>

 • RGP

  Družba se ukvarja z gradbenimi in rudarskimi programi...
  Spletna stran >>

Ostali sponzorji