Domov Kontakt Facebook Info

NASLEDNJA TEKMA : NK Krka - NK Rudar (nedelja, 26.10 ob 14.00)

ZADNJA TEKMA, 18.10.

NK Rudar Velenje : NK Domžale

0 : 0

Vrhunci tekme

LESTVICA


Ekipa Odigrano Točke
1 Domžale 14 32
2 Olimpija 13 26
3 Maribor 13 26
4 Zavrč 14 26
5 Celje 14 24
6 Luka Koper 14 19
7 Rudar 14 15
8 Gorica 14 12
9 Krka 14 8
10 NK Radomlje 14 5

ZADNJE TEKME

18-10-2014 16:00
Maribor 1 : 2 Celje
NK Radomlje 0 : 3 Gorica
Krka 0 : 1 Domžale
Rudar 0 : 0 Olimpija
Luka Koper 2 : 1 Zavrč

Obvestila

Maribor z veliko mero sreče do zmage

NK Rudar Velenje – NK Maribor 0:1 (0:0)

Stadion ob jezeru, gledalcev 1500; Strelec: 0:1 Tavares (90.).

Rudar: Rozman, Klinar, Knezović, Džinić, Jahić, Stjepanović, Radujko, Babić (od 72. Trifković), Firer, Črnčič (od 79. Bolha), Jelić (od 87. Kocić).

Jernej Javornik (trener NK Rudar Velenje): »Mislim, da so lahko gledalci uživali v naši dobri predstavi. Ustvarili smo si veliko priložnosti, ki bi jih morali izkoristiti, a jih žal nismo. Ta igra je obet za naprej in konec koncev smo bili ob preobratu danes priča temu, zakaj je nogomet najlepši in najzanimivejši šport na svetu. Mi bomo svoje priložnosti za tri točke iskali že na naslednji tekmi. Igralce, kot sta Elvedin Džinić in Damjan Trifković, smo nedvomno potrebovali. Sicer bodo novinci potrebovali še nekaj časa, da se navadijo na sistem igre in način dela. Tudi to je posledica tega, da smo na tem mestu, kot smo. A vendarle smo optimistični, veliko huje bi bilo, če bi tokrat Maribor zmagal z 1:0, mi pa si pri tem ne bi ustvarili niti ene priložnosti.«

Ivan Firer: »Bili smo boljši nasprotnik, toda v nogometu obstaja nepisano pravilo, da če ga ne daš, ga dobiš. Odigrali smo super tekmo in dokazali smo, da se lahko po robu postavimo tudi največjim. To nam bo smernica za naprej že za naslednjo tekmo, ki jo imamo v nedeljo proti Zavrču. Tega enostavno ne bi smel zgrešiti. In potem smo dobili še ta nesrečni gol, tako da lahko le čestitamo Mariboru.«

 

Pred tekmo z NK Mariborom

Pred tekmo z NK Mariborom je spregovoril trener NK Rudar Velenja - Jernej Javornik. Pred domačimi navijači se bomo z udeležencem lige prvakov udarili v sredo, 24.9., ob 20.05 uri. Tekmo si bo moč ogledati tudi RTV SLO 2. Pred tekmo smo v čast našemu mestu - Velenju, ki je praznovalo 55 let razdelili 20 brezplačnih vstopnic.

Jernej Javornik (trener NK Rudar Velenje): »Najprej bomo Mariborčanom čestitali za vse uspehe na mednarodnem prizorišču, ko se bo tekma začela, pa bomo seveda skušali iztržiti čim več. Zdaj smo zapolnili vrzeli, ki so nastale z odhodi nekaterih igralcev, vendar je jasno, da ekipa potrebuje nekaj časa, da bo uigranost na primerni ravni. Čez noč ne gre. Nikakor ne moremo vseh 90 minut odigrati v enakem ritmu. Dogajajo se nam padci in seveda si moramo prizadevati, da bi nepotrebna nihanja čim prej odpravili. Ko nam bo to uspelo, bo lažje.«

 

Za rojstni dan Velenja podarjamo 20 vstopnic

Velenje je v mesecu septembru praznovalo 55 obletnico mesta, zato se je vodstvo nogometnega kluba Rudar Velenje odločilo, da bo za tekmo z NK Mariborom podarilo 20 vstopnic. Akcijo bomo speljali na našem uradnem facebook profilu: facebook.com/nkrudar

Vse najboljše Velenje! Ni živl'e'ja, brez Vele'ja!

 

 

Iz Celja s točko

NK Celje - NK Rudar Velenje 1:1 (1:0)

Stadion Arena Petrol, gledalcev 950; Strelca: 1:0 Sunny (32.), 1:1 Jelić (80.).

Postava: Rozman, Stjepanović (od 90. Bolha), Firer, Trifković (od 61. Babić), Kocić (od 79. Plesec), Jelić, Jahić, Klinar, Džinić, Radujko, Knezović.

Dragan Jelič: "Morda smo se v prvem polčasu pomaknili malo preveč nazaj. V drugem polčasu smo vse stvari postavili na koco in na koncu se nam je to obrestovalo."

 

Izpad v 2.krogu pokala Slovenije

NK Rudar Velenje - NK Krka 0:1 (0:0)

Stadion ob jezeru, gledalcev 350; Strelec: 0:1 Josip Fuček (77.).

Postava: Radan, Firer, Babić (Saramati), Kocić, Jelić , Jahić, Stjepanović, Dedič (Klinar), Džinić, Radujko, Knezović.

 

Zdravstveno stanje ekipe

Pred pokalno tekmo z NK Krko, ki bo odigrana v sredo, 17.9. in ligaško tekmo tekmo 20.9. v Celju smo preverili zdravstveno stanje ekipe pri našem fizioterapevtu - Saša Rodiću.

Aljaž Krefl po poškodbi trebušne stene okreva brez bolečin. Pokalno tekmo bosta najveretneje izpustila Leon Črnčič in Denis Klinar, ki čutita bolečine v kolenu. Oba bosta pripravljena do tekme s Celjem. David Kašnik se počasi vrača na zelenice in bo ponovno nared do konca jesenskega dela prvenstva.

 

PRIJAVA NA NOVICE

TEST

SPONZORJI
 • Premogovnik Velenje

  Vodilna slovenska družba
  s področja premogovništva.
  Spletna stran >>
 • Holding Slovenske
  elektrarne

  Vodilna slovenska organizacija 
  s področja elektroenergetike 
  Spletna stran >>
 • HTZ Velenje

  Največje hčerinsko podjetje v
  poslovnem sistemu PV.
  Spletna stran >>
 • PV Invest Velenje

  Dejavnost družbe sta dva
  temeljna programska sklopa ..
  Spletna stran >>
 • Športna trgovina
  Knap

  Uradna klubska trgovina 

  Spletna stran >>

 • RGP

  Družba se ukvarja z gradbenimi in rudarskimi programi...
  Spletna stran >>

Ostali sponzorji